Keuringen

Gedurende het hele jaar kun je bij Hengstenhouderij Rene Boskamp in Nieuw-Roden, Drenthe, terecht voor het klaarmaken van jouw paard(en) en/of pony(‘s) voor de merriekeuring of hengstenkeuring.

De jarenlange ervaring met zowel merries als hengsten op keuringen van vele stamboeken zorgt ervoor dat wij ervoor kunnen zorgen dat het dier optimaal wordt gepresenteerd voor de jury. Zowel dressuurpaarden als springpaarden zijn bij ons in goede en ervaren handen, we hebben reeds vele dieren in beide fokrichtingen klaargemaakt en daarmee vele kampioenen afgeleverd. Vele KWPN, AES & Zangersheide paarden eigenaren en Welshpony of New Forest pony eigenaren zijn je voorgegaan en met goede resultaten huiswaarts gekeerd.

Maak jij je paarden of pony’s zelf klaar, maar ben je wel op zoek naar een voorbrenger op de keuring? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor beschikbaarheid en tarieven.

Onderstaande lijst met referenties wordt op korte termijn geüpdate, want er zijn ook de laatste jaren mooie paarden en pony’s door ons klaargemaakt en voorgebracht op zowel merrie- als hengstenkeuringen.

Kampioen

Endelin v. Toulon x Voltaire Kampioen 3-jarige springpaarden 2012.

Referenties:

NNFPS keuring 2012:

Kampioen 3-jarige merries: Lemerdina v. Burley Phantom x Brummerhoeve’s Boss

Nationaal kampioen 2-jarige merries 2012 NNFPS

Lemerdina v. Burley Phantom x Brummerhoeve’s Boss

Lemerdina vrijspringen Norg

Lemerdina vrijspringen Norg

NNFPS keuring 2013:

Kampioen 4 jaar en ouder kleine maat: Jophaney’s Luna v. Arenberg’s Maurits

Kampioen 4 jaar en ouder kleine maat

Veulenkampioen: Koedijk’s Kevin v.Frodo’s Boy

Nakomeling Boy

Beste Ruin: Jophaney’s Silverado v.Flandernhof’s Silverado

Jeugdkampioen: Equile’s Valerie v.Lex